25/10-2010


En bild min älskling tog i Lördags :)
Han är världens finaste <3
Jag älskar dig<333



Denna helgen har verkligen varit toppen :)

Började min helg med att grilla lite med familjen och släkten, i Fredags. Och senare på kvällen följde jag med Jennie hem till krille där lite folk satt och drack, så då tog man nått glas med dom=)
Vid tio tiden kom Robin och Matilda och hämtade mig och körde hem mig till Dennis. Jag gick och la mig och blev sedan väckt av underbara han när han kom hem :)

Lördag:
Jag och matilda bestämde oss för att göra nått skoj och låta Dennis och Robin lana en kväll :) Så vi gick ut på oleo bara hon och jag. Där träffade vi Jennie B, Madelen, Frida, Emma och Jennie O.
Det blev en riktigt rolig kväll tsm med alla tjejer :) 
Det var även första gången jag gick ut med kompisar sen jag fyllde 18 vilket är en månad sen, och det var en toppen första kväll på krogen!

Söndag:
Tog det lugnt hela dagen med min älskling :) Vi var hemma hos mig och åt tillsammans med Mamma och Pappa. Riktigt trevligt =) Sen på kvällen blev det beck tittande!



21/10-2010

Då har man varit inne i stan och tjabbat med telenor som bara blir sämre och sämre och krabbar enormt mkt !! Men inte blev det bättre av det så man får fortsättta att ringa och krabba. Bara en massa elände ! Efter det så åt jag och familjen på mcdonalds :) MUMS !

Och nu sitter jag här hemma och tar det lugnt och väntar på att Becca ska höra av sig så vi kan gå ut och gå =)
Har varit en ganska jobbig men endå rolig dag på praktiken. Vi har haft mycket att göra, men det har endå varit roligt. Pluss att vi var där lite längre idag med :P
Känns skönt att det äntligen är Fredag imorgon för att sova ut är verkligen vad jag behöver och det går ju endast på helgerna ;)

Fick hem ett brev innan med från sjukhuset. Så på Torsdag nästa vecka ska man in dit igen för ännu fler undersökningar av min njure. Dom tror att den inte sitter fast ordentligt och det är det som ska kollas. skulle det nu vara så, så blir det en operation men det hoppas jag verkligen inte på :P
Hoppas mer på att jag slipper alla läkarbesök nu framöver sen för det är man duktigt trött på nu !


--------------------------------------------------------------------------------------

Första snön har kommit nu med. Och det gjorde den igår. Känns lite tidigt nu när det bara är oktober månad fortfarande.
Första snön är alltid mysig men sen kan det lätt bli lite för mycket av det. Speciellt om det blir en vinter som förra året, som typ aldrig tog slut !

Men men nu ska jag sätta mig framför tvn en stund innan jag ska ut och gå i kylan...

Pusssss


19/10-2010

Idag var det inte roligt alls på praktiken. Kom dit pigg och glad men kändes lite som att alla hade vaknat på fel sida, vilket gjorde mig med väldigt sur -.- Men fick gå där ifrån tidigt som tur var, och det gjorde mig lite lyckligare med ;)

Jennie hämtade mig vid stationen så åkte jag med henne till hallanäset och lämnade kebab rulle till krille haha.
Efter det var det planerat att gå en långrunda med Becca, men han inte komma längre än till Ica innan Jennie plockade upp mig igen haha. Vi åkte till Jeffa där vi satt och snackade en stund. Och som slut på denna kväll blev det en fika hos Fanny för hon hade bakat kladdkaka :) MUMS :D !


Nu ser jag verkligen fram emot att bara gå och lägga mig. Finns inget så underbart som när Tisdagarna är över för dom är verkligen hemska !!!
Har varit äckligt röksugen hela kvällen med -.- Men ska gå och lägga mig och vara jävligt stolt för jag har stått emot och klarat mig iaf =)  !


18 /10-2010 RÖKFRI :D !

Måste säga att jag är väldigt stolt över mig själv :D !
Tog min sista cigarett i Onsdags kväll, och efter det har jag gett mig fan på att jag ska sluta röka och aldrig mer ge mig in i skiten. Och jag har lyckats hur bra som helst !
Har inte rökt en enda cigarett, och jag tänker aldrig mer göra det heller =)
Har snart klarat en vecka och jag känner knappt något sug efter det längre mer än någon gång ibland.
Har aldrig kännt mig såhär motiverad till någonting alls innan. Men det var verkligen värt att sluta till 100 % för redan nu känner man hur mycket fräschare och piggare man känner sig. Och hur enormt illa det luktar när folk röker. Ingenting jag har märkt av innan när man själv rökte men nu känner man verkligen stanken som inte är mysig alls.

Jag är en stolt icke rökare :D  Och jag är glad att pappa och min pojkvän är så stolta över mig och puschar mig till max på att jag ska klarar detta ! Det är kärlek det ;)


18/10-2010

Då var ännu en helg över och det har varit en bra helg fast endå inte. I fredags åkte jag direkt till Dennis efter praktiken, och började med att diska ett jätte lass med disk åt han för att vara lite snäll ;) Och på kvällen satt vi i garaget och glodde med hans vänner, till Matilda och Robin kom för då åkte vi hem till Dennis istället :) Var dock inte så socialt för somnade illa kvickt :P !

När jag vaknade på lördagen så gick jag ner till solariet i hopp om att bli lite brun och fin.
Funkade bra tills 2-3 timmar efter då jag verkligen blev illröd i hela ansiketet. Och inte bara det utan också jätte svullen :O Blev bara värre och värre hela tiden och värst var det på natten.
Min söta pojkvänn fick söka på internet åt någonting som kunde hjälpa för det gjorde riktigt ont.
Kunde inte somna med skiten men lite efter 5 på moronen somnade jag, och när jag vaknade dagen efter var det lite bättre, fast fortfarande väldigt rött haha.
Menmen jag har ju mig själv att skylla. Och jag kan säga att det blir ingen mer solning för min del på vääääldigt länge iaf !

14/10-2010

Idag var det dags för min första dag utan en enda cigg! Jag har klarat det hur bra som helst, och med hjälp av nicotin plåster. Måste faktiskt erkänna att jag inte kännt mig speciellt jätte sugen på helda dagen. Vill verkligen lyckas sluta nu så försöker att inte tänka på det allt för mycket.

Det svåraste har varit att bryta alla gamla mönster, Som att gå ut och röka efter maten eller rasterna på praktiken, eller när man är ute så blir det oftast att man dricker en kaffe och tar en cigg med vänner. Det är det jobbigaste tycker jag att bryta för det är man så van vid. Men jag har gett mig fan på att klara det ! Har jag klarat en dag så ska jag lyckas helt med.

------------------------------------------------------------------------------------

Efter praktiken idag blev det en sväng på stan med Jonna.. Hade hoppats på att hitta lite snygga kläder, men hittade verkligen ingenting.
Åt med familjen när senare på kvällen och så kom Becca och hälsade på oss så blev en riktigt lång promenad med henne också!
Imorgon är det äntligen Fredag med vilket jag har sett fram emot.  Ska bara slappa och ta det lugnt. Kommer bli riktigt härligt !


Jag älskar min Dennis <3


lite bilder från gamla tider



Jag som brunett :) Saknar det faktiskt men vågar inte göra om det ;)



Alla roliga stunder man haft med Evelina glömmer man aldrig, Och jag kan lova att både hon och jag saknar Israa ;( <3



Ch och jag ! En vän som alltid ställt upp, Du har precis allt en vän ska ha <3

12/10-10

Det har varit en stressig dag på praktiken med väldigt mycket att göra, fast endå en helt okey dag :)

Har inte gjort så mycket annat ikväll än att tjabba med telenor på kundtjänst som inte gör annat än att krabba med mina fakturor. Lurar folk är precis vad dom gör så när min bindningstid går ut så blir det till att byta till tre som alla pratar så gott om :)

Har även bestämt mig för en annan sak idag. Jag är trött på alla kostnader för ciggaretter och jag skulle vara så överlycklig om jag skulle slippa ciggen. Så när mitt paket tar slut vilket säkert blir imorgon så gör jag ett nytt försök med att försöka sluta röka!
Jag vill lyckas och denna gången är jag mer motiverad än någonsin! Motivation är vad som behövs för att man ska kunna lyckas och det har jag ju så varför inte ?
Har kommit på hur mycket annat roligt jag skulle kunna köpa för mina pengar som är så mycket roligare :)

- Kläder
-Skor
- Kunna gå på bio och ut och äta
Åka iväg

Finns så mycket bättre jag vill göra för mina pengar. Och jag kommer bli så mycket lyckligare när inte pengarna bara flyger iväg, sen kommer jag må mycket bättre med och det är ju alltid bra ! Finns bara positiva saker med att sluta röka !

Önska mig lycka till :D


bort med alla fjortis bloggare!

Måste faktiskt erkänna att det finns inte någonting som stör mig så mycket som alla störande fjortis bloggare.
Jag fattar inte hur man kan vilja skämma ut sig så mycket för det första, det är ju inget annat än pinsamt. Jag skäms själv bara jag kollar på skiten!

Upptryckta pattar till hakan är vad dom gör och ett ton smink i fejjan har dom. Gud så vackert det är... Not !
Att ta på sig kort kort och ställa sig och spela in när man skämmer ut sig totalt är bara skrattretande. Kan inte fatta att så många tjejer gör skiten.

Det roligaste är endå att sen tycker dom synd om sig själva för att dom har rykten. Eller så är det konstigt när dom blir våldtagna eller utnyttjade av alla killar, men själv kan jag fatta att killarna ser dom som sexobjekt när dom håller på sådär. Visst det är ingenting som någon ska behöva bli, men man behöver ju inte utmana ödet själv för det är precis vad dom gör.

Skulle vara roligt att vissa klippen för deras föräldrar för dom minerna på dom skulle jag vilja se haha det skulle jag leva länge på!

Tjejer som håller på så borde växa upp och stå för vilka dom är istället och hur man ser ut. Man är ju endå som bäst och finast om man bara är sig själv. En fejk sida är inte någonting någon gillar tror jag inte och i slutendan mår man ju bara dåligt av det själv !

Snälla sluta fjortisblogga :@ Och va dig själv och va stolt över det istället!


http://www.youtube.com/watch?v=AOItisHUrRa


mormor och morfar

sitter och tänker på en massa gamla minnen jag har tsm med min mormor och morfar. Bättre människor än dom finns inte. Dom har verkligen gjort allt för mig här i livet ! Hos dom hade man alltid roligt när man var mindre och man kan i stort sätt säga att jag och min bror vuxit upp där, efter som både mamma och pappa jobbat så mkt.

Tycker det är så tråkigt att min morfar blivit så pass sjuk. Gör riktigt ont i mig att se han sån. För han om någon förtjänar inte att ha det så. Finare människa än han det hittar man inte !
Han är alltid lika snäll och omtänksam, och under hela mitt liv har jag aldrig hört han säga ett ont ord om någon!
Världen är orättvis, väldigt orättvis!
Men det finns heller ingen så stark person som han, jag själv vet inte någon som skulle klara av hälften så mkt som han gör!
Ser upp till min mormor med som är så stark och ställer upp i allt elände.


Änglar utan vingar det är precis vad dom är och jag älskar dom otroligt mycket <3 !

Söndag

Som vanligt så har man inte hunnit skriva på ett bra tag :P


På senaste tiden har jag inte gjort så mkt annat än att vara på praktiken känns det som, från 8-4 varje dag och sen är man helt död när man kommer hem -.-
Trivs ganska bra men det är väldigt långtråkigt och man får göra samma saker hela tiden... Det är tur att man har jonna där vilket gör dagarna roligare =)

Har fyllt 18 nu med för ungefär en vecka sen. Och det firades med en kväll på ladies night och lagerlunden tsm med min mamma och faster :) Det var verkligen en toppen kväll! Och vid ett tiden blev vi hämtade i stan av Dennis :) Resten av den kvällen firade jag vidare med honom och en massa mys!
Fick en massa fina saker:

-pengar
-hår grejer
-blommor
-parfym
-vin
-och kvällen på ladies night och lagerlunden !

Toppen kväll !

RSS 2.0