Regn,regn, regn -.-

Då var ännu en dag avklarad i skolan och det är bara en skoldag kvar denna veckan :)
Idag har vi bara gått igenom en massa med projektarbetet som jag ska göra med Lina, och Jonna. Kommer bli super bra tror jag med våran plan. Vi ska annordna en fest där vi ska ha ett speciellt tema (vilket har vi inte kommit på ännu) Sen ska vi laga tre rätters. Tror det kommer bli jätte bra. men mycket jobb blir det, och fina betyg förhoppningsvis !

Sen fick vi en hel del information om apu:n som börjar nu på Måndag. Hamnade på statt med Jonna, vilket känns bra men det är nervöst. Så imon efter skolans tråkiga ute dag så ska vi gå dit och presentera oss innan allvaret börjar på måndag. Vad man hoppas på är att man blir duktig och kan få sig ett jobb där efter studenten! Hade varit toppen !

Nu ska jag laga mig nått att äta innan min storebruuur kommer hem hit igen :) Sen blir det att umgås med han, familjen och faster ikväll för att säga hejdå "/

http://www.youtube.com/watch?v=xr9Y5t-5d4k
Gamla låtar man lyssnat på är alltid bäst =)


söta emma

Satt och pratade med lillsyrran för ett tag sen. Hon började i första klass för två dagar sen. Och nu känner hon sig jätte stor när även hon får berätta vad hon gjort i skolan och vilka mattetal hon har fått räkna :) Vi satt och pratade länge om hennes skoldag. Det märks att hon trivs och tycker det är roligt vilket gör mig glad :) Blev att man läste en saga för henne och nattade henne innan hon skulle sova. Alltid lika mys :)
Vad skulle man göra utan lillasyster (A) <3

Imon kommer äntligen min bror hem innan han ska flytta helt och hållet. Så imon kommer min faster och hennes man hit och äter en massa gott med oss och säger hejdå till simon!


Oh Jennie och jag har iaf kommit fram till att ett liv i alvesta det är inte lätt alla gånger...


skolan

Jaha då har man börjat skolan igen!
Känns väl sådär om jag ska vara ärlig. Man är ju inte van vid att stiga upp klockan 6 på morgonen iaf. snarare gå och lägga sig vid den tiden. Hade samtal på ringsberg på morgonen och efter det slutade vi :) Fick dock vänta två timmar på att bussen hem skulle komma. Och så hamnade man självklart i världens ösregn när man skulle cykla hem också "/

Nu är jag rätt bra trött och  känner att jag förtjänar något extra gott så ska baka en stor tårta som ska vara hur god som hellst haha :D ! Sen blir det väll till att gosa ner sig i soffan i detta piss vädret om det inte händer nått annat skoj.

Nu har äntligen min älskling kommit hem med:) Eller för lite mer än en vecka sen men man har ju inte hunnit sitta så värst mkt vid datorn:P Är så glad att han är hemma igen och att allt är som vanligt igen! Det gör mig lycklig :D

Dennis Delic <3333


Castelina

Äntligen måndag hihi :)

Har precis vaknat så sitter vid datorn och glor =)
Funderar på vad jag ska hitta på idag innan dennis kommer hem. Blir nog till att ringa Jennie igen tror jag ;)

Och imon klockan halv 4 ska jag vara på castelina. Blir bara mer och mer skraj för att jag inte ska få det nu. För då är jag tvungen att ringa till kari som kommer bli duktigt arg -.- Eller det är vad jag tror iaf:P Så jag håller verkligen tummarna för att jag får det =)

Är faktiskt riktigt glad endå för att det inte blir Malmö! Fick panik den sista tiden för jag ville verkligen inte sticka från allt här hemma längre. Tänker ofta på hur skönt det skulle vara att bara dra här ifrån, men när det väl gäller så vill jag inte bort från tråkiga alvesta haha så jag stannar här :)

Har ringt till i princip alla restauranger i växjö och det är verkligen inte lätt att få en praktikplats som "kock"
Fan så mkt enklare som servitris och det stör mig ! Men tackar dom ja på castelina hamnar jag iaf på ett fint ställe :)


saknad

Har precis kollat på en riktigt bra film :) Hade hoppats på att kunna se den andra jag hyrde men men självklart kommer pappa och snor tv:n. Inget ovanligt i denna familjen haha :P !
Vill att denna dagen ska vara slut nu. Skulle egentligen bara vilja gå och lägga mig men det är inte världens enklaste när man vänt på dygnet -.- Blir nog till att gå en sväng och kolla film sen igen!

Saknar min Dennis <333


lördag / söndag

Igår började min dag med att jag gick och mötte ewe och Jennie. Vi gick hem till Gson som satt där och drack med lite folk. Va inte sugen alls på att dricka så jag och Jennie satt där och kollade på haha.
Vid tio tiden hängde jag med Jennie till moheda för att hälsa på hennes kompis fanny. Satt där och snackade i typ en kvart och sen åkte vi tbx till alvesta igen,  Hämtade upp krille och så åkte vi till donkan och åt. Vilket var evigheter sen sist så det va gott =).
När vi kom tillbaka till alvesta så plockade vi upp hanna, gson, och ewe och körde till stan ännu en gång för att dom skulle äta haha. Och efter det åkte jag hem:)

Idag ska jag inte göra allt för mkt. Ska ner till Gson nu om en liten stund och sitta där och snacka med henne lite ! Och ikväll orkar jag inte göra någonting. Ska ligga hemma och kolla på massor av filmer. Och imon är det den bästa dagen på länge för då kommer äntligen min älskling hem (A) Har längtat efter just den dagen i evigheter nu, så imon är jag världens lyckligaste :)

Jag älskar dig Dennis <3<3



Praktiken !

Känns som att jag äntligen har lyckats hitta en praktik plats ! på royal corner castelina. Inte säkert ännu men dom verkade intreserade när jag ringde så på Tisdag ska jag åka dit och träffa chefen och presentera mig! Känns riktigt nervöst för får jag inte platsen har jag ingen praktikplats och det skulle inte vara världens roligaste att ringa till Kari och säga det -.- Han skulle nog bli duktigt arg haha så nej det är ingenting jag hoppas på !

Jatzy kvällen

Igår hade vi äntligen våran jatzy kväll :) Vid klockan 4 samlades vi hos Linda och Tobbe och cyklade tillsammans ut till Benesta. När vi kom dit så drack vi lite goda drinkar och vin  och spelade jatzy ;)
Jag var i lag med Maja och jag kan ju säga att det inte gick sådär jätte bra för oss "/ Sist kom vi medans både pappa och bosse kom lika med 230 poäng. Menmen man är ju ingen dålig förlorare så det gjorde inte mig någonting ! När vi hade spelat klart så tog vi fram kräftorna, kex och massa goda ostar. Resten av kvällen satt vi bara och snackade en massa skit haha. Men lika skoj som vanligt var det. vilket man alltid har med det gänget ! Dennis fattades tyckte vi men om två dagar är han hemma så då får vi göra om att igen :)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra mer än att jag ska träffa Jennie lite senare idag:)

Och fortsätta mobba mamma med Fanta och rose låten haha ^^
http://www.youtube.com/watch?v=1kpR1OkMt6w


Jag älskar min Dennis Delic <3 <3 <3 <3

Jag och oturen

Idag har jag knappt gjort något annat än att umgåtts med min familj. Han med en kaffe på press med Jennie men annars har jag varit i benesta :) Cyklade dit med familjen, och där satt vi ikväll och käkade chips, ostbågar och drack rosevin. Va skönt att bara umgås med familjen en dag, och vi hade faktiskt skoj :)

Imon ska jag ännu en dag försöka ringa runt och fixa mig en praktik plats i växjö för annars är det kört för mig!
Och på kvällen ska jag mamma, pappa, emma, simon, linda, tobbe, maja, och matilda cykla ut till min faster i benesta och sitta där hela kvällen och käka kräftor i mängder och spela jatzy ! Det är någonting vi har gjort som en släkt tradition på sommaren och vi har riktigt riktigt roligt! (även fast det kanske inte låter sådär jätte skoj :P)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fick även mitt andra geting stick för i år, idag.
Stod i mitt rum och skulle göra mig iordning, och det kröp en geting på golvet
vilket jag självklart inte såg så jag klev på den och den stack mig i tån!
Kan säga att det gjorde duktigt ont, och länge också!
Det ska vara jag till att ha den oturen, vem annars ? -.-

tråk"/



Sitter här och deppar för mig själv.... Om en vecka flyttar min bror till Uppsala. Känns riktigt tråkigt.
För ett par år sen va vi inte speciellt nära varandra men nu dom senare två åren står vi varandra närmare än någonsin. Du är min bror, brossan jag ser upp till!  Och nu ska du flytta. Allt kommer kännas så konstigt..
Ditt rum kommer stå tomt, ingen att sitta och snacka med på kvällarna, ingen som hjälper mig med alla tråkiga läxor, ingen simon som äter oss ur huset, och ingen underbar bror att berätta allt för och snacka med när man mest behöver det... 

Han ska inte flytta till andra sidan jorden eller nått jag vet, men det känns bara konstigt att han inte längre ska bo här! Så nu blir det jag och lillasyrran ensamma med mamma och pappa. Inte längre 5 här hemma utan 4.

Kommer sakna dig Simon <3


Onsdag

Känner att det ska aldrig blir så att jag sitter vid datorn och bloggar längre så får väl skriva ihop mig lite om vad som hänt dom senaste dagarna:)
Måndag: Matilda kom hem till mig, och ja det förvånade oss också lite att det skulle bli så, så mkt som vi haft emot varandra innan haha men man ska inte dömma någon innan man känner personen och det är helt rätt för vi hade faktiskt skoj. Åkte hem till Gson och satt där och drack ett glas vin och käkade lite och umgicks. Riktigt trevligt faktiskt. Och lite senare gick vi hem till mig och glodde på en film resten av kvällen typ.
Tisdag: Jag och Matilda började dagen med att grilla till frukost haha^^ Och sen blev det ännu en sväng ner till gson innan matilda skulle hem. Och lite senare på kvällen så drog jag och Hanna till Annie och hälsade på lite :P
Onsdag (idag) : har verkligen knappt haft ork till att göra nått alls idag. Så det enda jag egenligen gjort idag är att vatt på allsång i hagaparken och lyssnat på Hilda när hon skulle sjunga där. Och sen har jag vatt hemma hos hanna resten av kvällen och hjälpt henne att städa!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blir ingen camping med min älskling för han kommer hem istället :) ska bli riktigt mysigt ! Så på måndag är han hemma igen och han stannar kvar här med vilket jag är överlycklig för :) Så på måndag så fort han kommer hem blir det till att käka tacos och bara mysa och vara överlycklig för att han är hemma igen :D

panik, panik, panik !!!!

Shit nu börjar jag få riktigt mkt panik haha. Fixade klart allt inför praktiken i malmö nu. Jag och Madde ska vara på restaurang brogatan ett halvår. Och det är snart dags för det för om bara någon vecka är sommaren över nu "/ Vet inte riktigt hur jag ska göra så jag har ringt till en jäkla massa restauranger i växjö så om jag lyckas fixa nått i växjö så vill jag verkligen stanna här haha ! Nej jag tror inte det är min grej att bara åka iväg sådär, eller så är det bara jag som är feg. Får se lite hur det blir. Går det inte att lösa här i växjö får jag helt enkelt se glad ut och åka till malmö endå -.- och hoppas på att allt funkar som det ska med bidrag och skit så man iaf kan komma hem varje helg för annars så NEJ TACK!

Måndag



Redan måndag :) Tiden går fort och jag är väldigt lycklig för det !

Igår hade varken jag eller Becca nått att göra så vi tänkte att vi skulle köra en sväng i stan vilket slutade med att vi först hamnade hemma hos Ewe och sen gick jag och Becca på bio :) Night and day såg vi och den var faktiskt bra och riktigt rolig :)

Nu är det också förhoppningsvis bara 4 dagar kvar tills min Dennis kommer hem ! Inte säkert ännu men vi hoppas på att dom itne tvingar han till att jobba sista veckan ^^ Men om det skulle bli så iaf så har vi kommit på en lösning till det med hihi.. eller dennis kom på :P Kanske blir till att hyra en campingplats och campa i en husvagn med han sista veckan :) Hade faktiskt varit skoj, inte för att det finns så där jätte mkt att göra i en husvagn medans han jobbar så isf får man hoppas på att det blir fint väder så man kan bada iaf :)

Menmen vi får se hur det blir med nästa vecka! Nu ska jag snart kolla på en film hade jag tänkt och ta det lite lugnt, och efter det blir det att laga käk sen får jag se vad som händer. Såå ciaaaaoo

 


Söndag

Då var jag tbx i Alvesta igen då ! Rätt skönt om jag ska vara ärlig:) En bra helg har det varit men känns endå rätt bra att den är över haha! Idag tänker jag inte göra nått alls. ska bara slappa, sitta vid datan och glo på lite filmer =) Funderar på att ringa min älskling sen med för hans röst har man inte hört sen jag var där sist "/  Saknar han aldeles för mkt nu :( Men har jag tur så kommer han hem redan denna helgen som kommer. Skulle bli överlycklig då !

Imon ska alla i familjen utom jag och Brossan till Öland. Är verkligen inte sugen på att åka någonstans nu så stannar hemma istället :) Så det lär väl bli ett par dagar tsm med brossan, vilket kan va skoj ibland !

Den nya låten man lyssnar sönder är verkligen:

http://www.youtube.com/watch?v=y38JRh-sRT8

så jävla bra är den :D
Rasmus seebach-natteravn


Jag älskar min dennis delic <3 ingen är så fin och bra som han :* <3


Lite skoj bilder

jag och snygga Ewe



och ännu lite fler snygging bilder på oss =)...










Lite roliga bilder som jag och Ewe tog tidigare idag =)

äntligen är helgen över!

Jaha då var lördagen med över ! Började kvällen med att sitta hemma hos ewes syster och dricka lite och grilla, sen gick jag ner på stan lite tidigare än resten av alla för att träffa Becca Emelie och Sandra. Så gick på stan en stund med dom innan dom skulle in på öltältet. Resten av kvällen har jag gått runt med Ewe och bara tatt det lugnt:) Karuseller har vi åkt med vilket är ett måste hihi =)

Skulle åkt hem ikväll egentligen, men det sket sig så kom inte hem så snälla underbara Ewe lät mig sova här en natt till, så det löste sig iaf!

Men imon blir det till att åka hem tidigt och bara vara hemma och ta det lugnt och glo på lite bra filmer hela dagen =)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Trodde inte en vänn som du skulle svika mig så...


Lördag

Snart blir det till att göra sig iordning innan vi ska dra till Ida och käka thai mat och grillat =)
Var nyss nere på stan och glodde lite med ewe och sandra. Hittade en massa fina saker jag hade velat köpa men en annan är ju fattig haha -.- så blev inga köp för mig :P Får spara det till nästa studiebidrag :)

Kom på att det bara är drygt två månader kvar tills jag fyller  18 =) Känns riktigt härligt! Då slipper man dra efter alla efter fester haha för då är det krogen som gäller för mig med :) Pluss att man blir myndig och det är ju alltid bra!
Lite drygt att fylla sent dock men det är ju inget att göra åt :P

Kalle dagarna (fredag)

Igår var det kalle dagarna, och jag och Hanna bestämde oss för att dra dit så vid 6 tiden åkte vi in till stan hem till Ewe och käkade och drack lite vin:) Sen kom det lite mer folk & så för festade vi lite ! Riktigt skoj faktiskt. Och typ vid halv 11 tiden drog vi ner på stan.  Det var roligt men sjukt mkt folk, mer folk än va det varit dom andra åren enligt mig. Och alla vi gick med bara försvann så tillslut var det bara jag Ewe och Matilda kvar som hängde ihop så vi Träffade Becca och Emelie på stan så gick runt där med dom det mesta av kvällen. Åkte parisehjulet också, vilket var skoj men jävligt högt haha ! Tröttnade på stan och allt folk redan klockan ett så då köpte vi varsin langos och gick tillbaka hem till Ewe igen =)

Och nu vaknade vi för en stund sen och har städat iordning fint här, och Ali står och lagar mat till oss =) Sen ikväll blir det kalle dagarna ännu en kväll, och med min Becca denna gången, vilket ska bli skoj för henne har man inte gjort nått skoj med på lääänge!

RSS 2.0