Israa är bäst haha <3

Sitter hemma hos ewe och ali :) Snart blir det lite party hemma hos kim med folket innan man ska dra till Dennis! Var nästa sista dagen på praktiken idag. ska bli så skönt att slippa den skiten och jag tänker aldrig praoa som någon äcklig mattant fler gånger i hela mitt liv haha. Efter sommaren blir d et att bo i Malmö ett halvår med Madde och ha praktik på kokska krogen ! Ska bli roligt som fasen ! Malmö stad är ju inte fel heller =)
Om 12 dagar är det sommarlov för min del med! Kan ju inte bli bättre

Onsdag



Äckligt jobbig dag i skolan! Meningslös var den också. Fick sitta i strandbjörket i evigheter och laga pannkakor och gå tipsrunda ? 2:an skulle vi gå i va.. Fattar inte vad lärare tänker med!
Härligt väder har det iaf varit, bara det att det är kvaft som fasen så huvudvärken har man fått stå ut med:P
Imon är det praktik hela dagen vilket jag inte ser fram emot alls men det är väl bara att bita ihop och se glad ut =) Och på kvällen har man lovat sin söta lilla syster att man ska med henne på piknik med fritids och kolla när dom spelar brännboll :) Mysigt ! Ser bara fram emot att få helg nu så man kan få slappa och sova så länge man vill. Riktigt underbart<3 Vara med älsklingen är endå det bästa med helgerna, för då har man alltid skoj =) !


Nehe nu ska jag faktiskt vara duktig och städa mitt rum så det blir någon ordning här inne. Och sen blir det att lägga sig i sängen och glo lite på tv :)

Ta mig tillbaka till Thailand



Guud vad jag längtar tillbaka till Thailand
. Finns inget jag hellre skulle göra just nu än att åka tillbaka dit. Det var så skönt att bara åka dit och inte behöva tänka på någonting mer än att ta det lugnt. Ingen som tjatade på en om att man ska plugga eller nån annan skit. För där låg man på en luftmadrass i havet i 40 graders värme med en iskall läsk i handen. Paradiset verkligen ! Eller kvälls turerna när man tog tuk-tuk in till byn för att shoppa och äta en massa god thai mat =) Och någonting mer man verkligen saknar är alla snorklings turerna vi gjorde. Går inte ens att beskriva hur vackert det va att se det med egna ögon.
Får snart panik här i äckliga Alvesta! Vill åka dit nu, nu, nu !

Äckel Kissie



Det finns nog ingen mer störande människa än henne ! Fy fan vilket äckel. Man kunde ju inte mer än skämmas när man kollade på Bella och Tyras show som hon var med i. Så bortgjord verkligen??
Varför inte bara vara den man är istället för att spela någon jävla fejk fjortis och redigera alla bilder så man blir smalare, pluss med ett helt ton spackel i ansiktet? Enligt mig läser nog många bloggen pågrund av att hon gör bort sig som hon gör. Det är det som gör det roligt att läsa, för man kan ju inte annat än att skratta åt henne!
Operara dig lite till så man får skratta ännu mer, SNÄLLA!

RSS 2.0