mitt nya hem

Nu var det väldigt länge sen jag skrev.. som vanligt, vet inte riktigt varför det blir så men jag tar mig väl inte riktigt tiden till att skriva.

Nu har det iaf hänt en himla massa i mitt liv, så det är allt dags att uppdatera lite här tycker jag allt :)
Jag har för det första fått ett jobb som servitris, på den nya restaurangen i Växjö "4 krogar", där har jag jobbat i ca 4 månader nu tror jag att det är :). Det började med att jag skulle dit på en jobbintervju, men blev inringd tidigare för att börja jobba direkt. Vilket jag direkt tackade ja till. Sen skrev jag på en provanställning och ett anställningsbevis på deltid. '
Var väldigt mkt jobbande i början när vi hade uteserveringen öppen, men roligt var det också. sen när kylan nu har kommit så är det mindre.
Jag har fått en 75% tjänst också nu för ett par veckor sen. Vilket gjorde mig väldigt lycklig! så nu jobbar jag ca 30 timmar i veckan och ibland mer.

Och nu till det allra bästa som har hänt..

Jag har flyttat hemifrån!!!
Jag bor nu i en etta i Växjö på väster! .. mina drömmar var att flytta ihop med dennis men så blev det inte nu. jag bestämde mig för att bo sjäv till att börja med !
jag verkligen älskar min lägenhet. den är liten men den är väldigt mysig och helt perfekt enligt mig :) var på ikea med mamma pappa dennis och emma och köpte allt som jag ville ha till den. Så den är inredd precis som jag vill ha den, och jag bara älskar det!
trodde inte att jag skulle klara av att bo själv eftersom att jag är väldigt van vid att hela tiden (iaf oftast) ha folk runt omkring mig. Har aldrig tyckt om att vara själv innan så trodde detta skulle bli jobbigt för mig till en början, men nej så har det inte varit... Jag trivs som bara den med att vara och bo själv faktiskt. Jag gör precis som jag själv vill och känner för. Och jag tror att jag om någon kan behöva lite tid för mig själv :)

Har bott här i lite mer än en vecka nu så det är fortfarande väldigt nytt för mig !
Men måste säga att det är skönt att bo i växjö när jag endå jobbar här. det blir inte så mkt pendlande fram och tillbaka för mig. och jag kan stanna kvar på jobbet precis så länge jag behöver. det gick inte innan för då fick jag ta 21.50 bussarna till alvesta på kvällarna.


Menmen... Nu vet ni lite mer om hur mitt liv ser ut just nu. Och jag har faktiskt tänkt att jag ska försöka uppdatera här lite oftare. (så ofta jag hinner iaf)

Nu ska jag iaf sova för imorgon kommer emma och pappa in hit tidigt för vi ska ha en heldag tillsammans på stan och gå ut och äta ihop. Mysmys !

RSS 2.0