Sjuka skola

kan man bli mer lycklig är när man får reda på att morgondagens lektioner är inställda !
Blir en låååång sovmorgon imon, och resten av dagen blir det plugg och slappande framför tvn :D
Har arbetsmiljö och säkerhets redovisning på onsdag pluss näringslära prov och samhällsprov! Det kan ju inte bli värre"/ Men det är bara till att plugga på!

Många gånger fattar jag verkligen inte vad lärare tänker med. Dom matar på med sina jävla prov. Och säger man att man redan har flera prov då så nej inte fan vill dom lyssna på det! Och sen kommer dom och gnäller på att eleverna får IG på sina prov? Tro fan det vem pallar sitta hemma och plugga hela dagarna bara för att dom inte kan fatta att man inte klarar av mer? Det är ju klart att man ska plugga det är ju inte det men man måste ju få ha fritid också. Inte för att jag själv är den typen som pluggar värst mycket, men jag gör så gott jag kan iaf.


syrran<3


restaurang

Jag tror att jag äntligen efter allt velande har bestämt mig för vilken inriktning jag ska välja nu inför trean. Som det ser ut nu så blir det restaurang. Jag tror det är det som jag kommer ha mest andvändning för, för servitris är ju inte världens svåraste att bli utan utbildningen, så känns lite som att man har slösat bort 3 års tid isf. Så det är nog så det blir=)
Och det gick riktigt bra för mig i både varmköket och kallköket, Blev VG i båda ämnerna faktiskt!




dom två <3

Det finns två personer som verkligen betyder nått för mig, det är dom personerna som jag alltid kommer hålla närmast hjärtat och det är min söta lillasyster och Dennis! Det är dom som alltid finns där för mig, det är dom som tröstar mig i lägen som är jobbiga, och det är dom som aldrig sviker mig!
Emma är bara 6 år gammal men endå är hon den i familjen som känner mig bäst hon är den jag delar alla hemligheter med. Hon är min syster och bästa kompis:) Och Dennis han är min underbara pojkvän, den jag älskar och aldrig vill förlora! Finns inte någonting jag inte skulle kunna säga till min älskling. Han är den jag skulle kunna gå igenom eld och vatten för! Finns inte någon som förstår och finns där så mkt för en som han<3 Han är underbar :* och han får mig till att må så bra<3
Utan dom två vet jag inte vart jag skulle ta mig till, och jag vill inte ens tänka den tanken!

Jag har aldrig någonsin varit så kär som jag är nu, jag har aldrig någonsin kännt den känslan och mått så bra.
Det är såhär jag vill ha det, såhär jag vill leva mitt liv! Och tankarna på att det någon gång skulle kunna vara över.. nej dom vill jag inte ens tänka! Jag tänker aldrig ge upp mitt löfte.. Du och jag för alltid ! <3


Söndag

Då har ännu en helg gått nu då,och jag tycker att det går aldeles för fort !
Men helgen blev ganska bra endå. Blev en runda på stan med ewe och israa efter skolan i fredags, var med dom nästan hela kvällen tills jag skulle vara med min älskling=) !
Och i lördags gjorde man nästan ingenting. satt hemma hos dennis nästan hela dagen och kvällen spenderade vi hemma hos mig!

Funderar starkt på att faktiskt skippa skolan imon, har ingen lust med att alls, men får väl se hur det blir. Man är ju endå ledig på Torsdag så=)!



Torsdag

Hade servering idag eftersom att kallköks kursen äntligen var avslutad=) Gick bra faktiskt om man bortser från några små fel haha xD ! Fick reda på att jag har VG i både varmkök och kallkök med, känner mig stolt ;)
Nu sitter jag hos israa iaf, och vi väntar på att lilla ewe ska komma hit och umgås, så får vi se hur kvällen blir ;P

Saknar min dennis en massa mycket<3! Du är det enda jag behöver! Laaav yuuuw<333

Imon är det äntligen fredag :D !!!


Första skoldagen

Då var det första skoldagen idag då. Och det var inte så farligt som jag trodde :) kom upp i tid och allt, och det är ju inte alltid:P Hade Engelska B på morgonen där vi pluggade en massa grammatik som i vanliga fall brukar vara döds tråkigt, men jobbade med Maja och hon fick mig på oehört bra humör hihi! Efter det va det håltimme så blev en sväng på stan innan det var dags för Arbetsmiljö och säkerhets provet som gick "tummen neråt" Menmen :)
Har omprov på drycker imon, så har pluggat endel idag så nu är det bara till att hoppas på att jag klarar det denna gången;D Och efter skolan imon blir det till att ta en fika och en titt på stan med mormor, ska bli riktigt skoj faktiskt, för det är ju inte så ofta man hinner med sånt nu för tiden!
Men nu ska jag dra ner till Time och ta en kaffe med natti =)


nyårs bilderna

Lite bilder från nyår kommer här =)










trött på kylan

Sitter inne och kurar för ute går det ju inte att vara i denna kylan :S ! 16 minus grader har det varit idag. Usch säger jag bara! Jag vill ha tillbaka sommarn nu så man kan gå ut utan att frysa halvt ihjäl.
Menmen... Har vatt en ganska bra dag trots allt! Har umgåtts med Becca hela dagen, vi kollade på film & gick ner till kina restarangen och åt :) ! Måste göras om enligt mig!
Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antingen blir det till att gå ut en runda till eller så blir det till att sitta kvar hemma framför tvn med en bra film och godis=)

Lovet

Det blir bara kallare & kallare nu ! Men man får stå ut med kylan:P !
Snart är lovet över och det är dags för skola igen"/ Känns lite tråkigt, men ska endå bli skoj att få träffa kompisarna igen:) Och lovet har varit toppen! Allt för mkt har jag inte gjort. Men det blev många härliga dagar tsm med min älskling<3 Och det tackar jag aldrig nej till ! Och vårat nyår som skulle varit ett nyktert nyår blev ist ett nyår tsm med massa alvesta bor & festande =)

 


nyår

Då var nyår också över nu då! Tiden går allt för fort"/ Men en toppen kväll blev det iaf.
Jag och älsklingen var hemma och åt hos mig först tillsammans med min familj och mamma och pappas gäster=)
Efter det så åkte vi på fest hos martin med en massa folk. Och där satt vi fram till tolvslaget och festade !
Hade ett halvår med Dennis vid 12 slaget, riktigt mysigt var det<3
Efter 12 slaget så gick vi alla vidare hem till Jocke på efterfest :) Och det var där vi satt resten av kvällen. Va hemma lite efter tre.


Jag har världens bästa pojkvän & jag älskar dig så <333

RSS 2.0