Tisdag

Jahopp då var det tisdag idag då ! Blev en natt hos älsklingen vikket va lika mys som vanligt=)
När jag vaknade så gick jag och mötte Johanna så gick vi hem till mig och kollade på tredje delen av Johan falk!
Dom är ju bara såå bra, så har man sett en så MÅSTE man kolla på alla:P
Om en stund så ska ja ficka choklad mouse med syrran och mamma^^ Och efter det så ska jag ner till byn med min älskling och kolla på raketer :) Mysmys<33

Om två dagar är det nyår, vet fortfarande inte vad man ska göra:P Men blir till att äta hemma hos oss först iaf så får man se vad som händer sen. Börjar bli lite små trött på att lovet är så trist "/ Händer inte speciellt mkt på dagarna tycker att man mest ligger och degar framför tvn! Men det kanske jag inte är ensam om ^^

min jul

Då var julen över nu då ja. Blev en toppen julafton faktiskt! Och julklappar fick jag också faktiskt även fast man kanske inte alltid varit så snäll här hemma haha xD ! Jag fick:

-500 (mormor och morfar)
-öronhängen (mormor och morfar)
-morgon tofflor (mormor och morfar)
- ny säng (mamma och pappa)
-schampoo och balsam (mamma och pappa)
- värme kudde/nalle (mamma och pappa)
- Strumpor (mamma och pappa)
-sminkväska (mamma och pappa)

Jaa de e det som jag kommer ihåg iaf hihi men det blev kanon för det är sånt som man behöver :)
Julaftons kvällen spenderade vi hemma hos Dennis mamma med hans syster och hennes pojkvänn =)! Det var lika trevligt det. Och lite senare på kvällen så var jag och Dennis ute och åkte med Robin en runda.

Snart är det nyår också. Vad jag ska hitta på då, det har jag inte kommit på ännu. Men jag ska fira med min älskling iaf och det kommer till att bli ett nyktert nyår :) ! Inte nog med att det är nyår för vi har faktiskt ett halvår tillsammans vid 12 slaget också<3 så det kan ju inte bli annat än mysigt!
Nehe nu har jag inte tid att sitta här och skriva, måste kolla vidare på Johan falk filmerna, För dom som inte sett dom så rekomenderar jag dom starkt :D



julen är här :)

Julen är äntligen här, och mamma sitter ute i köket och slår in alla klapparna. Nyfikna sitter jag och Emma här i mitt rum och vill veta vad det är :P Men vi lär ju få vänta till julafton.
Om en liten stund så kommer Jennie och Johanna hem från stallet. Då blir det till att hitta på nått med dom :) Det var riktigt länge sen nu så det ska bli skoj :D ! Vet inte riktigt vad som händer ikväll men jag är sugen på att åka skridskor på spånen ;P

Har äntligen blivit klar med mitt rum =) Golvet är bytt och alla väggarna och lister är nymålade! Men det bästa av allt är ju endå min nya säng ^^ !
Har inte haft något eget rum på en månad så har fått bo den mesta tiden hemma hos min älskling =) Och så har jag sovit endel på soffan med. Så det är sååå härligt att ha ett eget rum nu igen :)

Och idag är det bara två dagar kvar till julafton! Man kan ju inte annat än längta. Vi ska fira julen hemma hos min faster som vanligt. Och det är alltid lika trevligt för där har man ju nästan hela släkten! Och det bästa av allt är ju att Dennis ska med oss och fira (A) ! Och på kvällen blir det till att åka vidare för att fira med hans mamma också:) Det kan ju inte bli annat än en toppen jul !

God jul och gott nytt år allihopa =) !


RSS 2.0