Avis

Igår kom familjen hem från Thailand. Har saknat dom riktigt mycket. Ensamheten var inget för mig om jag ska vara ärlig! Klarar inte av det. Jag vill ha alla runt omkring mig här hemma, Speciellt lillasyster. Utan henne är ingenting som det ska vara. Det är hon som gör mina dagar :) !
Kan inte säga annat än att man är riktigt avis på dom som har varit i värmen, och kommer hem bruna och fina. En annan har fått sitta här hemma i kylan -_- !

Fick lite presenter av dom som tröst;)

- En billabong bikini
- En t-shirt
-Ett armband av min söta syster (A)
- Och Thailands godis såklart ;)




Alvesta

Tänk om Alvesta kunde vara som det var för några år sen. Det hände alltid något roligt. Man behövde aldrig oroa sig för vad man skulle hitta på om dagarna. Det var alltid folk ute och alvestas ungdomar höll ihop på nått sätt. Vart har allt tagit vägen nu ? Hela alvesta är fullt av skit snack. Bara en massa falskhet och skitsnack vart man än hamnar. Man tror att man kan lita på folk, men nej så är det inte här längre. Det du inte vet om dig själv det vet alla andra!
Finns ingenting att göra här längre, tråkigt värre!

Längtar tills man gått ut skolan. Då ska jag skaffa jobb, flytta här ifrån och bara börja om på nytt.
Ska bli riktigt härligt !


Lycklig (=

Har verkligen varit en toppen helg :) I Fredags sov jag hos min älskling! Sen i Lördags kom släkten från Malmö! Det var riktigt roligt att få träffa dom igen:) Så där satt man nästan hela kvällen och umgicks. Senare på kvällen satt vi hemma hos mig ett par stycken. Blev en riktigt lyckad kväll som måste göras om !


Imorgon så blir det en tjej dag/kväll med Madde och Jonna! Ser fram emot detta som fasen :D Lite time med girlsen tackar man aldrig nej till:D


Kan verkligen inte beskriva hur bra allt verkligen känns nu, jag är så lycklig :D !
Du är bra bättre bäst älskling :D <3



Tråkig och ensamt

Morgonen började med en ledsen lillasyster som saknade en redan innan hon åkt, Kändes jobbigt bara det. Och redan nu har jag tröttnat. Det är inte så lätt och bra som man trodde det skulle vara. Tycker inte om ensamheten och tystheten. Känns redan som en evighet och endå har det bara gått en dag?! Kan nog vara rätt bra att få känna på hur det är. Det har iaf fått mig till att insee hur mycket jag behöver er även fast man inte tänker så när ni väl är här. Om jag ska vara ärlig så vill jag bara att alla dagar ska gå så allt kommer tillbaka till det gamla vanliga! Att ha älsklingen här hade inte heller varit fel <3 !

Älskar min söta lillasyster <3


skolan


Känner mig riktigt stolt. Har för en gångs skull börjat lyckas riktigt bra i skolan. Det gäller bara att ta tag i saker och ting och inte flytta fram allting hela tiden. Med lite vilja och tro på sig själv så är det inte så svårt som man tror. Sen är ju gymnasie tiden bara 3 år av ens liv, så varför sumpa en sån chans, en chans som kan göra att det går riktigt bra för en i livet.
När jag går ut studenten ska jag vara stolt över mig själv för då vet jag att det är ingen annan än jag som kämpat för det här. Jag fick en chans och jag tog den!
Jag tycker skolan är tråkigare än nått annat, men allt kan ju inte vara roligt här i livet.
Sen är det väl inte världens enklaste att veta vad man vill bli i livet när man är såhär ung. Men med en utbildning kommer man iaf någon vart.

Lite uppdatering =)



Nu var det ju ett tag sen jag skrev, så jag tänkte att jag skulle passa på och skriva lite nu när jag endå inte har något bättre för mig!
Tycker inte det har hänt speciellt mycket på senaste tiden, Men det ska man inte förvänta sig heller när man bor i alvesta ;) Min helg var riktit bra iaf. Hade 8 månader med dennis i Fredags så det firade vi med att gå på bio, det blev jim carreys nya film. Den var riktigt bra och man fick sig ett par goda skratt ! Efter det så åkte vi tillbaka till alvesta igen och drog på fest hemma hos mattias. Efterfest hos Ali blev det med. Resten av helgen var det bara mys hemma hos dennis =)

Och jag kan ju säga att hittils har denna veckan inte varit bra alls, Är förkyld vilket jag har varit i snart tre veckor nu så TYPISKT att det inte går över. Så imon blir det att åka till sjukan "/
Jag hoppas man blir frisk till helgen iaf =) Och att jag inte smittat min älskling för det vore illa "/


RSS 2.0