Kärlek på högsta nivå<3




I Will Love You Forever.

I love you so deeply,
I love you so much,
I love the sound of your voice
And the way that we touch.
I love your warm smile
And your kind, thoughtful way,
The joy that you bring
To my life every day.
I love you today
As I have from the start,
And I´ll love you forever
With all of my heart



Onsdag

Idag har jag gjort nått extra som får mig att känna mig riktigt duktig faktiskt :) ! Jag tror mig ett träningspass på träningscentret i Alvesta vikket var väldigt länge sen. Känner att man skulle behöva träningen nu igen haha. Skulle vara härligt om man skulle kunna börja träna 2 ggr i veckan igen, men det får vi se hur det blir med den saken ^^
Och imon fyller man 17 dåja, vikket känns jävligt meningslöst om jag får säga det själv. Händer ingenting vid denna åldern"/ Men jag ska nog klara mig :)


Torsdag

Då hade man köket i skolan idag då och denna gången var det min tur att ha köttspis 2.
Så idag har jag gjort flamberad oxfile, pomme Anna och en riktigt god sås till :) !
Trött blir man efter en dag som denna, så idag tänker jag inte göra annat än att slappa.
Dennis är iväg idag med så man har ju inte så mkt att hitta på, så blir nog till att åka och hälsa på min faster i benestad.
Imogon är det äntligen Fredag och man har en helg framför sig :) Men vad som händer i helgen det vet jag inte. Men tänker spendera min helg med Dennis iaf<3


Idag är det exakt 7 dagar kvar tills min födelsedag :) Så om en vecka blir man 17 (meningsläs ålder) Ska fira min födelsedag med älsklingen<3 och på fredag kommer faster, hennes man och pappas bästa kompisa från Finland och firar mig :) Skojjskojj !



Tisdag

Jag som skulle börja skriva igen haha.. men har inte riktigt hunnit med det.
Blev en trevlig helg trots att man varit sjuk.
I fredags hade jag två månader med dennis =) vi Va båda två sjuka så vi gjorde inget speciellt.
I lördags så var vi ute och åkte i berggrens nya lilla skrothög ^^ Blev också en sväng till Älmhultsdagarna. Och i Söndags firade vi Dennis mamma som fyllde år, riktigt trevligt =) Och vi avslutade våran helg med att kolla på den nya Harry Potter på bio :)

Blir en härligt skolvecka detta =) Slutar tidigt måndag/tisdag pluss att man är ledig på Fredag :D LÅNG HELG <3


Tisdag



Då har man vatt hemma från skolan i två dagar nu då. Rätt skönt faktiskt om jag får säga det själv. En massa slapp framför tvn tsm med Dennis :) <3 ! Men imon blir det skolan igen för min del "/Bara tre skoldagar kvar denna veckan och sen är det helg, vilket är en fördel iaf =) !
Och på Fredag har jag två underbara månader tillsammans med min älskling också! Två månader som jag inte ens kan beskriva i ord, så bra som dom har varit :) Och mångamångamånga fler ska det bli :D !
                                       Jag älskar dej Dennis Delic <3

RSS 2.0