Onsdag

Vaknade upp idag av att jag var väldigt sjuk ! Har haft feber hela dagen, är förkyld och har allmänt ont i hela kroppen. Känns inte alls roligt faktiskt! Har legat på soffan och vilat från det att jag gick upp idag på morgonen så man kan inte säga att man gjort speciellt mkt:P Blir yr som bara den så fort jag är uppe så det är ingenting man orkar med idag inte! Ska försöka vara uppe ett tag till och umgås med min pappa som åker till spanien och jobbar imon, för sen ser man inte honom på en vecka! Men blir endå att gå och lägga sig tidigt ikväll & hoppas på att man vaknar pigg och glad imorgon igen!

Är glad att jag har min söta lilla mamma som promenerade ner till byn för min skull & köpte godis och halstabletter till mig som en liten tröst haha =)

Dennis är mitt allt <3333

efterbliven!!!!

Det är ju kul att man kan umgås med vilka man vill utan att få skit... Jooo men tjena det går verkligen inte alls !
Hahah men har nog fått mig ett skratt för livet, för om det är någonting du verkar tro på så är det ordspråket "man blir som man umgås"  Men en annan har ju iaf vett i sig att säga nej & gå efter sin egen vilja.
Nu blev jag på dåligt humör..


Tisdag

Har varit en sjukt varm dag. Och för en gångs skull så sov jag inte bort hela dagen =) Åkte till spånen på morgonen med mamma och lillasyster, och där har man legat nästan hela dagen. Har brännt mig en del kan man säga men det är sånt man får räkna med;) Är verkligen helt slut av värmen nu, så blir till att äta lite med familjen så får man se om man pallar dra ut mer sen.

Längtar verkligen tills jag ska få åka till min älskling igen! Här är allt så himla tråkigt och jag har nog aldrig saknat någon såhär mkt! Det blir till att kasta sig i hans famn när man träffar han :) Och då är jag vääääldigt vääääldigt lycklig igen :D !

Dennis Delic mitt allt <3

Måndag

Det har verkligen varit en riktigt härlig dag :) Låg ute och solade på morgonen, sen va jag ute och åkte en sväng med mamma och bara snackade=) Åkte till Evelina lite senare & vi bestämde oss för att ta årets första dopp , och vi fegade faktiskt inte ur för det blev en massa badande =) Riktigt härligt var det, och faktiskt inte alls så kallt som jag trodde att det skulle vara.
Har faktiskt inte en aning om vad jag ska hitta på ikväll. blir nog bara att gå en sväng med eve och sitta hemma och bara ta det lugnt sen :) Händer ju inte så mkt annat här endå så. Funderar på att kolla på sex and the city filmen ännu en gång till. Det är nog en film man inte kan få nog av för den är verkligen skit bra, och man får sig ett par goda skratt med ;)

Är så glad att sommaren äntligen är här ! Man va så trött på den kalla vintern som var, så nu kan det verkligen behövas lite värme :) 31 grader ska det bli här nästa vecka med:D


EMMA<3




En bild på min söta lillasyster som var med mig och fikade på cafe hihi.

Söndag

Har varit en riktigt varm dag idag. Har legat ute i solen och stekt och bara tagit det lugnt. Rebecca kom hem idag med så har umgåtts med henne :) Vi satt ute på hennes gräsmatta och pratade om allt möjligt.
Vi åkte upp till stallet lite senare på kvällen med och tog en lååång ridtur i skogen. Det var riktigt härligt att få hänga med dit igen. Det händer inte ofta men det är riktigt kul när jag väl gör det. Sen är det så lugnt och skönt att bara få vara där och pyssla om djuren så det gillar vi =)
Imon ska jag upp tidigt & åka med mamma ner till byn och fixa lite saker, Sen blir det att åka hem och steka igen :) Man vill ju bli lite brun haha och jag tänker vinna över dig becca (din neger)

Bästa tippset för sommar brännan är ju endå cocos olja, Det har andvänts i mängder idag och man blir brun som bara den :) TOPPEN!


Lördag

Idag har jag inte gjort allt för mkt. Familjen kom hem från Öland så har varit hemma hela dagen och umgåtts med dom :) Vi lagade tacos och satt ute på altanen hela kvällen och bara snackade, och jag måste säga att det var riktigt roligt :) Det blev en promenad med Elin med. Vilket alltid är skojj, för då blir det en massa snack om gamla minnen och annat, och det gillar vi !

Min snälla mamma har faktiskt hjälpt mig med att fixa biljetter till Norge också. Åker den 13/7 och kommer hem den 26/7 så nu är det bara till att vänta vänta och vänta på att den dagen ska komma =) Längtar ihjäl mig för det är riktigt drygt att bara gå här hemma och inte göra någonting. Antingen så jobbar folk eller så är dom iväg känns det som :P Men imon kommer iaf Becca hem så då blire nog allt roligare :)


midsommar

Det har varit en toppen dag:) Åkte till benesta direkt när jag vaknade. Hela släkten från pappas sida var där, och vi gick ner till benesta byn och dansade runt midsommar stången. Det var ett par år sen man gjorde det sist så det var skoj ! Efter det gick vi hem till min faster igen och fikade hembakad jordgubbstårta! Lite senare på kvällen grillade vi också, men annars har vi bara suttit och snackat och tagit det ganska lugnt.

Nu är jag trött som fasen, och känner att jag har blivit förkyld så känner mig inte riktigt kry, så blir nog till att krypa ner i sängen och sova. För imon måste jag städa mitt rum som är en katastrof. Hoppas på att vädret är fint imon med för isf blir det solning:)


Satt och funderade innan på va tiden går fort... Om lite mindre än en månad har jag och Dennis varit tsm i ett år. Tiden går verkligen fort när man har roligt!
Jag älskar dig Dennis Delic <3
   ~17/7-2009~


Torsdag

Nu tänker jag börja blogga varje dag igen, man har ju inte riktigt haft tid med det när skolan var och allt men nu är det sommar och lov och man gör endå inte allt för mkt :)


Jag har iaf kommit hem från min lilla Oslo resa idag. Det har varit riktigt roligt att få vara där och jag ångrar inte en sekund att jag åkte med dit. Däremot så ångrar jag att jag åkte hem för hade kunnat tänka mig att stanna hela sommaren utan problem :P Det var skönt att få komma iväg lite och slippa tänka på allt hemma och bara få ta det lugnt och spendera tid med Dennis =) Men nu är man hemma igen så jag ska sätta igång med att spara pengar för sen blir det att åka tillbaka och fira ett underbart år med min älskling <3
Resan hem där ifrån var ganska så jobbig. Det tog lång tid och det var propp fullt med folk på bussen så har inte sovit någonting alls, så snart blir det till att gå och lägga sig!

Imorgon är det midsommar allra redan, och dom flesta har åkt till öland och vissa åker imorgon! Känns som att jag är den enda av alla som stannar i alvesta men det bekymrar inte mig speciellt mkt. Tycker det ska bli rätt skönt att slippa allt stök och liv, & bara få fira med släkten istället, med lite grillning & gott =) En midsommar eller sommar över huvetaget utan dennis är inte skoj alls enligt mig, så vi får väl ta & fira det nästa år istället :) <3

Nu tänkte jag iaf gå och lägga mig och sova, vilket jag har sett fram emot läääänge nu =)



Sluta röka!

Tro det eller ej men denna gången TÄNKER jag lyckas ! Jag tänker sluta röka :) pallar inte med att slänga bort alla pengarna på ciggaretter längre... Så nu ligger nocotin plåsterna hemma och väntar på mig :)


Norge

Åkte till Norge i söndags förra veckan, för att hälsa på min älskling :) Har varit här nu i snart två veckor. Riktigt härligt har det varit  att få komma iväg lite och bara ta det lugnt. Har för det mesta legat och solat om dagarna och umgåtts med min Dennis :) Men imon är det dags att åka hem igen "/ Hade verkligen inte haft nått emot att stanna längre. Men man har ju en familj som vill att man ska komma hem -.- !
Kändes iaf bra att somarlovet inte blev så dåligt som jag trodde. Trodde inte att jag skulle kunna träffa Dennis förens han skulle slutat jobba här i augusti. Men min snälla moster gav mig en slant så jag kunde åka hit, vilket jag är happy över ;) !  Men nu blir det att se fram emot nästa gång han kommer hem istället, och jag kommer längta ihjäl mig!

På Fredag är det midsommar, och jag har inte en aning om vad jag ska göra. Alla vännerna åker till öland, men har ingen lust att åka dit nu utan dennis, så förmodligen blir det en midsommar i Benesta med släkten, vilket är trevligt det med :P
Sen blir det väl till att försöka hitta någonstans man kan jobba lite i sommar med när man kommer hem. Har inte hittat någonstans ännu, vilket suger ! För en sommar utan pengar är inte roligt alls !

Saknaden efter dig älskling



Nu har min älskling åkt till Norge för att jobba. Han åkte i söndags "/ Att säga hejdå till han är det värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag vill inget annat än att han ska åka hem igen. Det är i hans närhet jag är som lyckligast! Och nu känns allt bara skit "/ I 2,5 månad ska vi vara utan varandra, jag är ledsen och deppig som fan. Har inte lust att göra någonting om dagarna längre, och detta är bara början... Ska försöka att åka dit en gång nu i sommar, och mamma har lovat att hjälpa mig med biljetterna som tur väl är. Det enda jag tänker på är honom, och stunden då vi sa hejdå :( Tårarna slutar inte rinna kan jag lova! Har inte någon lust alls att ha sommar lov längre. Det var så mycket jag hade velat göra tsm med han i sommar, och nu helt plötsligt går det inte, Och ingenting är samma sak utan han "/

Jag kan säga att sen jag träffade min älskling har livet verkligen varit underbart. Trodde inte man kunde må så bra som jag verkligen gör, Och jag är lyckligt lottad som får vara tsm med just dig för du gör verkligen mina dagar! Första gången vi träffades glömmer jag aldrig ! Du stod där och pratade med mig, och det första jag la märke till var dina otroligt vackra ögon och ditt leende! När du ler går det inte undvika att le själv för du är så fin att det inte finns ord till att förklara!
Jag vill verkligen leva resten av mitt liv med dig utan tvekan!
Jag längtar ihäl mig efter den dagen då du ska åka hem igen. Tänker kasta mig i din famn och vill aldrig mer vara ifrån varandra så länge! Det är inget annat än hemsk och jag saknar dig sjukt mkt :(

Dennis Delic du är mitt allt<3 Våran kärlek är nått speciellt som aldrig ska ta slut :) Jag är din i alla lägen! Din och ingen annans!

Sofie<3 Dennis

Sommar =)

Värmen har äntligen kommit:) Finns nog inte nått härligare! Snart är skolan slut med så man slipper sitta inne i hemska kungsmad om dagarna ! Hade min sista praktik dag idag. Kändes riktigt härligt för det är inte nått ställe som jag har trivts på iaf. Massa gamlingar som kör med en tills man är helt slut.. Efter praktiken drog jag ut med Dennis. Och nu sitter man här för han har somnat -.- haha ! Ska dra ut och gå en sväng med israa innan man måste väcka han igen!

Brossan hade bal idag med. man kan ju inte bli annat än avundsjuk. Längtar som bara den tills det är min tur nästa år. Har redan varit och kollat på klännigar och allt:P man kan ju inte låta bli !

Tisdag

Sitter i skolan och skriver ett arbete om "mitt drömmbröllop" Skulle börjat för en månad sen och idag skulle det vara inlämnat, ooops ! Men lyckades få klart det hyfsat bra iaf :)
Slutar snart och då ska jag åka hem. Sen har man en massa saker att fixa idag. Måste till estvalds och arbetsförmedlingen, sen har man prov imon med, så det blir endel plugg -.-

Är lite nervös för imon ska jag till frissan och klippa mig och färga håret. Vet inte alls hur jag vill ha det, men hoppas bara på att allt blir bra så är jag nöjd. Annars hade det ju inte varit allt för kul!
Nästa vecka är det en massa studenter man måste gå på. Ska bli riktigt roligt. Och nästa onsdag får man sommarlov =)

RSS 2.0