Dennis delic in my heart <3 !

Då var det ett tag sen man skrev nu då. Men tänkte att jag skulle börja skriva igen =)

Skolan har börjat igen iaf vilket känns både bra och dåligt. Det är skojj att få träffa alla kompisar som man inte träffat under sommarlovet nu. Men sen är det surt me alla läxor och prov "/ Och tråkigast är de endå att ja inte kan va med min älskling lika mkt "/ ! Men det är tur att det finns helger och eftermiddagar =) annars hade ja inte klarat mig ;)
Dom senaste månaderna har jag mått bättre än någonsin och det har jag ingen annan att tacka för än mig pojkvänn<3 För tillsammans med han är jag så lycklig man kan va. Och alla mina stunder med dig är guld värda =) Är ingenting utan dig, och jag vill aldrig förlora dig älskling <3 ! Dert är nu jag vet hur jag vill leva resten av mitt liv för det är med dig :$ !

17-07-2009 datumet jag aldrig glömmer, det va den bästa dagen i mitt liv <3 !
Aj laaav yooou <3



Fias dennis <3



Jag är nog jordens lyckligaste tjej tillsammans med dig. Har aldrig känt såhär för någon, med dig är allting precis som jag alltid drömt om. Och jag kan ännu inte förstå att någon så underbar som du är min<3  Jag skulle offra allt och göra allt bara för att alltid få vara din, att alltid få vara i din närhet och vara såhär lycklig som jag är nu! Min kärlek till dig går inte att beskriva i ord. Jag älskar att bara ligga och kolla på dig, dina vackra ögon och ditt underbara leende och bara tänka att shit han är verkligen min. En månad har redan gått, och det har varit en underbar månad. Jag vill spendera resten med mina dagar tillsammans med dig Dennis Delic<3
Jag älskar dig<3

RSS 2.0